29 May 2008

Smuutid

Mina, kui poiss kes viib oma raha otsejoones Boost mahlabaari on selline raamat väga hea leid. Smuutid üldse mingi viimase aja trenditeema, kõik ju tahavad vormis olla ja värsked kraamid ja jutud seda võimaldavad, on kasulikud ja lisaks ka maitsvad. Kui Lisaks prisma pai smuutidele ja kadarbiku talu toodangule ka ise tahtmist katsetada, siis see on väärt raamat. Ma nüüd ise ka paari retsepti proovind ja päris asjalikud jutud on, kindlalt soovitan!

Hakkab saama

Homme on ajaloo eksam ja esmaspäeval on geograafia eksam. Ehk siis täpselt nii palju pean ma veel pingutama ja siis olen ma gümnaasiumilõpetaja ning RAM Kooli vilistlane. Kummaline... Igatahes, tean et saan hakkama. Ajalooks lõpetasin nüüd, päev enne kell 4 õppimise ära ka. Tegime veel Matjuse, Olavi ja Atsiga kerge akadeemilise ümarlaua trummi vaba aja keskuse kohviku välilaua taga ning arutasime kõik üle mida oskasime arutada....

Ma olen nii laisk siia kirjutamise osas, samas elu keerleb oma pööretel aina.
Suutsime välgu hooajaga lõpule jõuda, lõppskoor 21st mängust 18 võitu, ei ole paha tulemus. Välgu kohta palju päevakajalist youtubes ja v2lk.net lehel. Sain oma videode tegemise eest 2 spaldingu NBA palli, mis annetasin samuti oma klubile, tellisin soojendussärgid ära... Asjad ajavad end vaikselt. Nüüd suvehooaeg algamas päev pärast aika eksamit ehk ülehomme esimene 3on3 tänavakorvpall Haaberstis, lähme Aleksandri ja Heigoga biitsepsi pealt rügama :D 14ndal juba esimene 5on5, mis peaks päris vahva tulema. Ehk siis korvpall jätkuvalt teemas.
Kooli lõpetab siis selle kuuga ära, siis seisab eespalju valikuid, kuidas jätkata... Andke tarka nõu keegi! Igatahes, CV saatsin esimesse kohta ära.
Tahaks suvel Võistes ka palju tööd rügada. Endaga vaeva näha, end ilusamaks ja tugevaks treenida ja vaatasin eile all trumme ja sain aru, et see tuleb ka peale tõmmata, et ikka liiga väärt oskus, et seda juba natuke õpitut päris rooste lasta.
PFF mingi heietamine on teemas. küsimärke jagub...
Kool on nagu esimene lumi, mis ei tule iialgi tagasi, kuid mis jääb ometi mälestustes.
http://www.youtube.com/watch?v=YOBZa0lFR-ASiin viimase mängu kokkuvõte...
Tahan välgu hooajast ka DVD teha, see ka üks suve mahukas projekt. Loodetavasti ma ei tagane sellest endale tehtud lubadusest.Atsiga ehitasime aeda ja värki... Üldiselt enamus pildid lükkan orksi, kui keegi hoolib sealt näeb.Ma pean varsti rubriiki meedia ja head ja sport täiendama hakkama, ideid on nii palju... :D

Hiljutine hakkamasaamine