27 January 2010

Saarte nädalavahetus

Eelmine nädalavahetus oli siis talvise korvpalli hooaja kirss koogil. Hiiumaa - Saaremaa reis. Kurba meelt tegi, et haiguste, vigastuse ja kes teab mille kiuste asusime ainult viiekesi teele.

Hommikul oli esimene teravam elamus, kui hoolimata öisest autosoojenemisest ei tahtnud auto väljagi teha minu püüdlustest teda käivitada... Üks hetk ime läbi siiski auto käivitus ja reis võis alata.

Enam-vähem viperusteta suutsime end 9ks sadamasse vedada ja praamiga läks kõik hästi, kuna saime 9:30sele väiksele praamile ning meresõit võis alata. Praamis sai alguse suuremat sorti kaardimängumaraton ja umbes tunnise viibimisega ehk 2,5 tunniga olime Hiiumaal. Edasi kiire sõit Kärdlasse. So far so good.

Siis hakkas aga juhtuma. Mäng pidi algama kell 14 ja meie läksime nii 13ks saali, et vahetame riideid ja joonistame liikumisi ja teeme sooja. Garderoobis, aga teatati meile järjekordselt saamatutest kohtunikest... Kes ei jõua mängu alguseks, sest praamiliiklus on häiritud. Nimelt tulid nad Saaremaalt. Kuna ühtäkki oli mänguni 3 tundi aega läksime Rannapaargu kohvikusse ja tegime seal tunnise kohvijoomise Edasi järgnes umbes 2 tunni pikkune ootamine ja "grillimine"saalis, sest kohtunikud jõudsid alles poole viieks. Mäng sujus nii hästi kui viiekesi üldse tahta võiks. Suutsime võite esimese veerandaja ja poolaja. Kolmanda lõpuks kandis vilja see, et neil oli 11 mängijat ning nad said endale üle-välja pressi lubada. Jäime neljaga taha. Viimasel veerandajal Rauges lihtsalt ramm, ning sealt tuli ka see ligikaudu 15 punktine vahe. Näitajatest nii palju, et Egonilt hooaja parim mäng 24 punkti ja 10 lauapalliga. Sander tegi eduka debüüdi visates hästi jõudes 16 punktini. Minul 11 punkti 7 res. söötu 3 lauda 2 vaheltlõiget, Heigolt 8 punkti 5 lauapalli 4 vaheltlõiget ja Meeliselt 5 punkti.

Edasi läks Mel ämma-äia väisama ja meie võtsime veel Rannapaargus kehakinnitust bändiproovi saatel ja läksime öömajale. Posti hosteliga läks ka hästi, tuli välja, et seal figureeriv töötaja on Sandri sugulane, mis tähendas meile sõbra hinda ja tasuta sauna.

Öösel jälle auto soojendamine ja varavalges 6:30se ärkamisega sõit Sõru sadamasse, kust ilusti plaanipäraselt 8:15 sai ka Saaremaa poole väljutud. Selle praamisõiduga sai, aga korralik prohmakas sisse lastud kuna plaanipärase tunni asemel kestis söit 4 tundi. Nimelt arvas kapten, et eelmise päeva rajas sõitmine ajaks laeva kreeni ja hakkas jäässe oma praami (mitte Suure Tõlluga) uut rada sisse lõhkuma. Ei jäänudki üle muud teha kui 4 tundi kaarte mängida ja vahepeal tekil kapteni imelikke manöövreid jälgimas käia. Loomulikult hilinesime seetõttu kõvasti teisele mängule ning seetõttu lükati mäng näiteks uuest ilusast saalist vanasse liiduaegsesse.

Teine mäng toimus samut võitluslikus noodis ning olime terve aja mängus sees, suutsime vahepeal ka ette minna, kuid enamus ajast olime väikses kaotusseisus. Meeldejääv oli Heigo-Meelis poolaja viimase sekundi korv. Kirkaimhetk saabus viimasel veerandajal, kui viis minutit oli mängida. Suutsime siis vahe kolmele punktile vähendada. Kahjuks enamaks viie mehega jõudu polnud. Siiski mõlemast mängust väga hea emotsioon mängijatele, kes kohale end olid vedanud. Teise mängu skoorist. Egon 18, Heigo ja Meelis mõlemad 13, Mihkel 12 ja Sander 10 punkti.

Pärast seda juba plaanipärane söömaaeg Mönusa Villemi pubis ja kojusõit. Kokku tõi nädalavahetus 450 km autosõitu ja pea 8 tundi praamis loksumist.

Usun, et arendav ja enesekindlust kasvatav reis osalejatele.

Järgmine aasta peaksid teised mehed mõtlema 2 korda, kas soovitakse osaleda Eesti liigas, kui ei olda valmis hooaja peale kaheks-kolmeks pikemaks väljasõiduks?

25 January 2010

Animal Planet minu tagaaias...

... Saime täna 2 uut kodulooma. Nimelt kitsed. Kõigepealt oli üks, siis avastasime teise veel. Tundub, et neil on katusealuse ja tagumise aia vahele ka oma magamiskoht sisse seatud. Peaks sealt lume ära rookima, et nad kopsupõletikku ei saaks.

Ostsin täna Selverist heina kaa ära ja hankisin koduõunu, et neid toita. Jama see, et siis peab võib-olla kevadeni välja. A palju neid on, kel on koduloomadeks koer ja 2 kitse. Äkki on seal taga isegi kitsebeebid, lähen homme uurima...

Panen paremasse netti saades video ka üles siia.






11 January 2010

10.01.2010


Kõige erilisem ja õnnelikeim hetk minu elus!

03 January 2010

02 January 2010

Late shoepicks



Nagu kõige muuga pole ka tossude näitamisega tegelda jõudnud. Paar viimast ostu siiski pildile.

Alustagem siis ajalises järjestuses.
Tegelt juba Sept või Okt kuus soetasin uue hooaja tarbeks kossukaunad. Tossu kohta üldiselt head sõnad. Kui tuua välja miinust siis pisut liiga pehme nahk. See tõttu on ta veninud pisut ehk liiast ja ei istu nii hästi jalas, kui tahaks. Muidu aga kerge ja mugav on küll. Võiks ehk ees olla ka topelt zoom air nagu Lebron VI-l, aga siis ei saaks seda kergust enam taga ajada.
Pluss nende juures on ka see, et nad on sobivas, KK VÄLK värvitoonis.

Teine pick on nike Terminater High Premium - selvage denim edition.
Lihtsalt mu arust oma näoga kõrge koss, millel on võimsust ja kogu ja mida annab erinevate teksapaaridega edukalt siduda, sest et see on teksast ju :D Lisa pildimaterjal siin.
Viimane pick surub lihtsalt edevusele. Läikiv ninaosa koos pimestavalt särava swooshiga oleks märksõnad. Pealegi olen ma ammu tahtnud musti jalanõusid millel on valge tallaosa. Eriti hästi mängib vahelduvas toonis õmblused tallaosas.