21 September 2010

Linkin park - 1000 suns





Võitsin mina siis eile pleieri saatest endale nädala plaadi, milleks oli Linkin Park uus, sedapuhku neljas kauamängiv. Plaat erineb tugevalt nende eelmistest. Helikeel ja instrumendid on täiesti erinevat. See plaat on palju elektroonilisem.

Plaat ei hämmastanud mind nii väga oma tulevaste hittide poolest, arvan, et neid on seal selle bändi kohta vähe, mingi 3-4, aga just sellepoolest, et see plaat on nagu üks tervik. Hakkad algusest kuulama ja kuulad lõpuni nagu filmi vaataks või raamatut loeks. Lühemad skitid, vahelood ja kõik sobivad, kohati ei saa arugi, et uus lugu algas.

Plaadi tutvustuses bänd ise ka kirjutab, et nad hülgasid kommertsi ja tegid selle plaadi puhul tõelist kunsti. See lööb välja. Muusika pole absoluutselt kommertslik, neid käike ja helikeeli ei tunne ära, sest see on unikaalne ja uus.

esimene singel Catalyst meeldib mulle iga kuulamisega rohkem ja rohkem. Seega on minu arvates gigahitt ja mõjub autos kõval volüümil kuulates täiesti MEELETULT!

Toon veel esile 3 laulu - Iridescent. Selles loos on natuke midagi Coldplay-likku, samas just selles uues helikeeles või stiilis kajastatuna. Meeldib!

Waiting for the end on ka unikaalne lugu- oleks nagu natuke Muse'i, Smash Mouthi, samas vokalisti roll sarnanaeks pigem nagu Adam Levineíle vms...

ja viimane lugu the Messenger on väga heade sõnadega.

Sõnade poolest on plaat nii nagu nad viimasel ajal ikka- on lugusid emotsioonidest tunnetest ja luge, mis räägivad maailmaparandamisest.

Igatahes, head kuulamist, soovitused!
PS. kuulake vähemalt korra plaat algusest lõpuni järjest läbi! Elamus garanteeritud!

19 September 2010

Nike Deuce




Lihtsad läikivad Nike tennised vabaajaketside valikusse.