31 March 2009

Kaua oodatud kaunike

Lõpuks sain oma uue tööriista kätte... Minu selle poolaasta kossususs.
Üks lahe värvikombinn neist veel.
Eraldi sellele tossumudelile pühendatud keskus.

Tossu kirjeldus:
Kiirus kohtub jõuga. Nike Zoom Lebron VI on mitmekülgne korvpallijalats mitmekülgsele korvpallurile. Tossu esiosas on eraldi Toestus jala esiosale, mis hoiab jala stabiilsena kui toimuvad äkilised suunamuutused. Tagaosa pakub kahest osast koosnevat toestust hüppeliigesele. Olulisim osa minu jaoks: tundlik terve talla zoom õhupadi. Selle zoomi teeb eriliseks veel see, et kanna alla on teda pandud tavapärasest topeltkogus (vastav märge zoom2x on ka tossu peal). See on asjaolu, mis peaks korvpalli tossudest teadlikud inimesed panema tahtma neid omada. :D Superluks mõnus on. Hea haardumise tagab spets tallamuster (kroonid)
Loodetavasti viib see toss Välgu Tallinna Meistriliiga võiduni!





26 March 2009

Vandal High Supreme Vintage



Peaks pisukest vaheldust ja uut värvitooni pakkuma küll.

22 March 2009

16 March 2009

Lubade vahetus



Mitte, et ma seda kunagi aknale pannud oleks, a vaatamata sellele on hea, et  nüüd järgmised 10 aastat mureta. 2 aasta jooksul kaks suulist ja üks kirjalik hoiatus, nii et võrdlemisi rahule võib jääda. Imekombel ilma karistusteta. Nüüd polegi muud kui vaja A-kat ka ära teha ja hakkavadki maapeal veerevate sõidukite juhitmisõiguse taotlemise ambitsioonid täituma. :D

11 March 2009

Korralik...


Vaadake ja naerge. :P

09 March 2009

Saaremaa

Poiss käis puhkamas. Esimest korda elus ütleks, et käisin puhkamas. Mitte, et ma seda kunagi varem teinud poleks. Aga esimest korda tundsin puhkuse vabastavat mõju. Esimene päev olin veel nö. pinges, ei suutnud end pingetest vabastada. Ülejäänud päevad oli juba puhas joy. Protseduurid, mis varieerusid vesiravidest ja pärlivannidest kuni pediküüride ja kosmeetikuteni- aitasid vabaneda igapäevasest morbiidsest kihist.
Kunagi kirjutasin siin oma suurepärasest vabastavast jooksukogemusest. Mul oli deja vu. Küll vähe teises võtmes. Aga linnusemüür, linnuseloss, merevaade, koer kaaslaseks kaasa jooksmas. Kõik need asjad kokku tekitasid vägagi erilise ja "uue alguse" tunde joostes. Ma leidsin endas jõudu, et minna edasi... Kaua pole seda tahet olnud.
Sain ka oma kaua igatsetud onu rolli etendada. Päris meeldib kohe... Lapsed on ka vaieldamatult nunnud ja tekitavad sooje emotsioone.
Õega vaatasime ära ka 2 filmi mida ma julgen ajaviitena soovitada küll. "Slumdog millionare" ja "Curious story of Benjamin Button". Mõlemad need on praegu Eestis kinodes täitsa vaatamiseks olemas. Tsekkige välja ;)
Viimane päev käisime veel Valjala surnuaias. Kuhu on maetud ka minu vanavanaisa, kelle järgi ma nime olen saanud. Lahendasin ka selle müsteeriumi, et kust tema oma nime sai. Nimelt märkasin, et ta sünnikuupäev on 29.09. Mis ongi Mihklipäev. Pilte surnuaiakülastusest ja muidu oma aja sisustamisest Saaremaal siit.

Nüüd ma yearnin uute endast välja pugemist võimaldavate kogemuste järele kangesti.
Kohe algab kevad, see juba erutab!

05 March 2009

Uus jooksuhooaeg


Poiss üritab nyt jooksmas hakata käima jälle. Saab varsti massikavaga ühele poole ja vaja jooned kehal välja tuua. Hakkan nike plusiga edaspidi oma progressi kaardistama siia :P


02 March 2009

Citysport


Aus mannekeenveel ausam mannekeen

mobilofoonia



omas poes oleme kõik juhatajad, topping the charts



Nike'i tooted istuvad alati ideaalselt




Closing down the rotermann







Viru jalatsisein