10 February 2008

10.02



Kümnes veebruar on mu sõber päev... 10.02 = 02.10 mõistate? :D kümnes veebruar on minu sünnipäeva sõber. Igatahes eelmine nädal... Võib õelda, et treening all stariks on ametlikult sooritatud. 4 5 7 ja 6 on kood mis räägib jutu kellaaegadest, mil ma uinunud olen viimased päevad. Pfff, jube jube. Igatahes on olnud kindlasti teistmoodi ja kindlasti hea nädal. Kui välja jätta see, et see mõõdus üsna haiguse tähe all. Nädalalõpp vähemalt oli hea.
Pilt on tehtud reedel, enne Sirli sünnipäevale minekut. Kutsa kotikesega on meie kingitus mellepärast me tundsime mehist piinlikust, kuid kuna Sirtsu õel on samasugune siis teeb see neist meeletult hea paari ja me ei ebaõnnestunudki. Hea nina Mihkel, hea nina. Peale Sili sünnipäevaat ja seal toimunud pillerkaart oli plaan nagu lekkida koos ülejäänud pundiga Hollywoodi, ent nagu õelda armastatakse kõik teed viivad sel nädalal raua piljardisse ja sinna me sattusime. Lõbus räuskav naljakas Ats, tagasihoidlik Elisabeth, Kaine pult Tony, Testosteroonipulk Erik, kõrgete lagedega korteriga Marek, herr Prööm ja bling ching Miku pidasid head mängud maha. Olgu mainitud 2:0 omang testo ja kõrge lae üle minul ja puldil. Edasi staabi burku ja NBA chat Toompeal.
Laupäeval ärkasin kell 16 ja otsustasin et hakkan õppima... nii palju siis sellest jamh.... Õhtu kujunes huvitavaks... Teed kiskusid küll von Krahli poole aga need olid pahad teed. Me postphonesime. Me hoopis hakkasime Teelet peale võtma, kui taaniel otsustas, et ta kõht ütleb üles. Viisime ta traumasse ja oh imet, leidsimegi end ravi tänava traumapunktist peale keskööd.
Kõige naljakas mis juhtus oli see, kui tann hoidis kahe käega kõvast kõhtu kinni ja ütles nagu ka pildil näete silti "Emo intensiiv" nähes, nojah tore küll, siia ma lähengi, emo intensiivi :D
Siis Ats, kes on tuntud juba oma oskuslike pildistamiskohtade valiku poolest tahtis ratastoolis emopilte, mille me ka mõlemad saime. Viimane säärane ilmutus oli tal Tartus, kus tegime endist pilti imetava emahirve otsas. :D Edasi, käisime Sirli juures ja kuulasime sünnipäeva muljeid, siis oioi millisest sarkasmist ja huumorist pritsiv piljard rauas, millele järgnes kelle poole viiene mcdonaldsi drive in ja kell 6 vups jälle tuttu. Igat tore nv just sellepärast, et see tuletas meelde, et tegelikult elus on olemas kõik mis vaja ja lihtsuses on tihti geniaalsuse võti. Sõbrad on ka tegelt tähtsamad, kui me arvame neid olevat! Pce... Loodan et see nädal tuleb hea, liiga suur pinge on peal... Nädalalõpu Pärnu ja NBA toob ehk leevendust. Sõbrad ole tublid ja issi get well soon!

No comments: