02 March 2008

Pikalt ära!

Ma pole jälle nii kaua kirjutanud ja ilmselt ootan, et jälle õige tuhin tuleks sisse. Praegu aga olen haige pisut ja mossitan, nii et panen mõned killuksed kirja rikkalikult veedetud ajast.
Mul jäi vist viimati pooleli eelmise reede koha peal, kui läksime Eriku ja Atsiga Delinquent Habitit kuulama. Oli väga väga hea kontsert. Esines ka Eesti uus tõusev tegija Kuuluud, kuid seda enam tekib suur suur kontrast eestimaise ja välismaise artisti vahel. Delinquent oskas kohe lavale tulekust panna rahva elama ja nii mõõdus terve tunni ajane klubi-live. Nad pakkusid lavalt rahvale tequillat, mis pidavat nende käekiri olema. Lood olid nii head, see latiino rütm mis neid eristab teistest hip-hop artistidest süübis sügavale südamesse ja oli hea.
Laupäev kulus peamiselt unevõla tagasimaksmise ja Rootsi sõidu ootuses. Pühapäeval siis Rootsi Tonyga. Oli järjekordselt väga edev ja legendaarne reis. (Pilte olen pannud palju orkutisse) Need naljad mis me omavahel peale tõmbame ei kannata edasi rääkimist ja tsensuuri, ent on alati nii omal kohal ja pmtselt võiks selle kamraadiga pikad ajad koos veeta tüdimuseta. Käisime ka mööda stockholmi gps näpus, uudistasime vajalikud atraktsioonid üle, külastasime poode ja opstiii tagasi.
Reisi märksõnad oleks eelkõige, bossid, alla A kajuti ei ööbi, alla rootsi laua ei söö jne :D
Siis jõuame selleni, et see nädal on ilusti kooliski käidud ja kõik tundub okei olevat. Kool on kerge, ilusti eksamid tulevad, a kindel tunne on nende koha pealt, ei viitsi väristada kätt.
See reede oli meil välgu mäng, mis on alati ülendav ja hea sündmus. Seekord toimis kõik, oli uuenduslikku plakati näol. Rahvast oli ka mõnusalt, video pildid kõik olemas ja kajastumas ka välgu lehel ja blogis. Pärast edasi Chalice kuulama Kakumäele. Oli isegi väga tore pidu, järgmine kord peab ise vähe lõbusamas rütmis peale vajuma, siis saab hea. Kahju aint, et ma nüüd pisut tõbine olnud ja laupäev lihtsalt ei suutnud end kutsetele vaatamata kodust välja vedada... Nüüd hakkab inimlik tunne taastuma ning liigun Coralisse, väike jõusaal ja aeroobne. Sõbrad olge head, let`s make/share love :P

jibbs ft melody thornton - go too far
shaggy ft. akon - what`s love
usher ft young jeezy - make love in the club

No comments: