31 March 2008

Pilt tegi pühapäeva!


Siim Hanikati pilt minust sai valmis, ma olen nii rahul. Tahaks teistele ka näidata, ehk siis raami ja seinale. :P Muidu aga filo töö ja wyclef jean - fast car... nii hea... soovitan

29 March 2008

the Pursuit of happiness


Lugu, huvitav lugu mehest, kes kaotab kõik. Materiaalne laostumine, mõni halb otsus viivad välja perekonna lagunemise, kodus kaotamise ja täieliku materiaalse laostumiseni. Ta otsib oma õnne, ajab seda taga.
Film on üle pika aja selline, mida tõesti tahad vaadata, mis viib kuskile välja. Teekond lõppu ei ole lihtne, aga sinna jõuab. Ka suurimatest raskustest saabi läbi.
Mis mulle väga meeldis oli üks lause, mille Will Smith luges nagu välja võttena ameerika põhiseadus deklaratsioonist. Et igal ühel on õigus, everyone has right for pursuit of happiness. Aga kuidas nagu oldi nii tark, et õelda pursuit of happiness lihtsalt happiness asemel. Sest me kõik ajame õnne taga, paljud kes arvavad, et on õnnelikud avastavad mingil hetkel, et tegelikult see pole nii.
See pani ka oma elu peale mõtlema. Et see mis on minul teemas, on samuti õnne taga ajamine. Vahepeal ma arvan, et see on käes. Vahepeal tunnen, et kaugel, aga elu ongi üks suur õnne taga ajamine ja nii ongi.

Selline moraal, ma kirjutasin nii segase jutu nüüd kokku, et ma ise ka ei usu!

27 March 2008

Üle pika aja, tervist sõbrad!

Sellest ajast, mil ma viimati siia kirjutasin, on juhtunud liiga palju, et sellest eraldi kirjutama hakata. Näiteks ei taha ma luubi alla võtta Tśehhi reisi või midagi muud sellist, vaid lihtsalt mis lõpuks andis tõuke ka siia midagi kirjutada.
http://www.basket.ee/?news_id=5446&mid=654 Esimene tehtud videokokkuvõte suurest mängust, Välgu kokkuvõtted on ka kuskile välja viinud :)
Siis täna oli RAM kooli väikestel poistel "Nike cup", kuhu mind treeneriks oli palutud. Võtsin Taanieli abiks ja läksime kohale.
Kuigi alguses ka poisid ise rääkisid, et vastased on ülisuured, tugevad, siis suutsime neisse piisavalt tahet ja indu süstida, et me võitsime mõlemad mängud. :) Esimese 12:9 ja teise väga tugeva vastase üle koguni 30:10. See võib kõlada küll, et miks ta sellest räägib, aga see oli viimase peal kogemus. :D Näha, kuidas väikeste poiste mäng paraneb iga minu kommentaariga, kuidas nad saavad indu ja tahavad rohkem ja rohkem... Ning nad tegelikult ka õnnestusid. Arvan, et ilma meie kui treenerite abita, poleks nad täna võitnud. Lihtsalt nii hea oli naerulsui sealt saalist lahkuda.
Siis vahepeal suutsime koolidevahelistel Tallinna võistlustel teises div. teise koha saada, mis on tore iseenesest. Kuigi see kuldmedal jäi lisaaja ühe punktise kaotuse taha. :S
Siis Tallinna rahvaliigas on kuld "Välguga" kindlustatud. Viimane mäng on õige pea tulemas, kuhu ootame kõiki kaasa elama. Seal saame kuld medalid ja karika :)
Nüüd liitusime ka Tallinna Meistriliigaga, kus peaks väga tõsiseid ja häid mänge saame.

Ehk tahes tahtmata tundub, et korvpalliga seotud kõiksugu juhtumised on need, mis elu elamisväärseks teevad.

Järgmine reede riigikaitselaagrisse, mis saab hea olema eeldatavalt :) Aa... Ma olen vist sellepärast ka õnnelik, et olen leidnud kellegi, kes on väga väga väga kallis :)

Hakkan nüüd jälle tihedamini kirjutama, pce out friends.
Muide orksis on hunnikus reisipilte...

02 March 2008

Mina kirjutan selliseid asju? :O

Tunnen praegu, meenutades, kuidas mu väikene süda oli tühi kui Sind veel polnud kohanud. See piin ei olnud kerge. Olin kui rändaja, kel puudub sihtmärk. Püüdsin leida selles peata olekus midagi, mis asendaks tühjust.
Tihti püüdsin „musta auku” täita muude inimeste, teistega, kuid nemad ei olnud nagu Sina! Teised ei andnud minule kui rändurile sihti. Nemad rikastasid vaid hetkeliselt mu teekonda olles mulle kaaslasteks, kuni läksime taaskord oma teed. Ka püüded mõelda muudest asjadest ei toonud edu, sest Sa tungisid mu igasse mõttekujutlusse, ilmusid peegelpildina, mis varjutas mõttekujutise täielikult.
Sa tegid seda juba enne, kui tulid mu juurde reaalsena. Sa olid mu mõtetes. Ma tundsin Su lõhna, tajusin Sinu siidpehmet nahka ja Su headust, kuid ei näinud veel su nägu. Tihti õhtuti palvetasin, et leiaksin omale õige. Selle, kes on mu tundmustes ning kes annaks mu sihitule ekslemisele suuna.
Sinust on saamas mu jaoks ainsana see, kes võib mind juhtida õigele rajale. Mõeldes Sinule ma näen viirastusi ja nägemusi sellest- oma eesmärgist. Eesmärgist, kuhu ma tahan jõuda. Seal ei ole mina üksi, seal oleme meie...
Sina oledki see, keda ma olen nii kaua oodanud. Ma tean, et kui me läheme koos käsi-käes, me jõuame sinna välja... Tänu sinule tunnen et ma ei ole enam rändur. Ma olen teeline, kes teab kuhu ta suundub ja ma tean kuidas sinna saada...
Koos Sinuga! Kas ka Sina näed seda? Ma ei taha ilma Sinuta olla, Ma Armastan Sind!

Sellist juttu ma sis kirjutangi :D

Pikalt ära!

Ma pole jälle nii kaua kirjutanud ja ilmselt ootan, et jälle õige tuhin tuleks sisse. Praegu aga olen haige pisut ja mossitan, nii et panen mõned killuksed kirja rikkalikult veedetud ajast.
Mul jäi vist viimati pooleli eelmise reede koha peal, kui läksime Eriku ja Atsiga Delinquent Habitit kuulama. Oli väga väga hea kontsert. Esines ka Eesti uus tõusev tegija Kuuluud, kuid seda enam tekib suur suur kontrast eestimaise ja välismaise artisti vahel. Delinquent oskas kohe lavale tulekust panna rahva elama ja nii mõõdus terve tunni ajane klubi-live. Nad pakkusid lavalt rahvale tequillat, mis pidavat nende käekiri olema. Lood olid nii head, see latiino rütm mis neid eristab teistest hip-hop artistidest süübis sügavale südamesse ja oli hea.
Laupäev kulus peamiselt unevõla tagasimaksmise ja Rootsi sõidu ootuses. Pühapäeval siis Rootsi Tonyga. Oli järjekordselt väga edev ja legendaarne reis. (Pilte olen pannud palju orkutisse) Need naljad mis me omavahel peale tõmbame ei kannata edasi rääkimist ja tsensuuri, ent on alati nii omal kohal ja pmtselt võiks selle kamraadiga pikad ajad koos veeta tüdimuseta. Käisime ka mööda stockholmi gps näpus, uudistasime vajalikud atraktsioonid üle, külastasime poode ja opstiii tagasi.
Reisi märksõnad oleks eelkõige, bossid, alla A kajuti ei ööbi, alla rootsi laua ei söö jne :D
Siis jõuame selleni, et see nädal on ilusti kooliski käidud ja kõik tundub okei olevat. Kool on kerge, ilusti eksamid tulevad, a kindel tunne on nende koha pealt, ei viitsi väristada kätt.
See reede oli meil välgu mäng, mis on alati ülendav ja hea sündmus. Seekord toimis kõik, oli uuenduslikku plakati näol. Rahvast oli ka mõnusalt, video pildid kõik olemas ja kajastumas ka välgu lehel ja blogis. Pärast edasi Chalice kuulama Kakumäele. Oli isegi väga tore pidu, järgmine kord peab ise vähe lõbusamas rütmis peale vajuma, siis saab hea. Kahju aint, et ma nüüd pisut tõbine olnud ja laupäev lihtsalt ei suutnud end kutsetele vaatamata kodust välja vedada... Nüüd hakkab inimlik tunne taastuma ning liigun Coralisse, väike jõusaal ja aeroobne. Sõbrad olge head, let`s make/share love :P

jibbs ft melody thornton - go too far
shaggy ft. akon - what`s love
usher ft young jeezy - make love in the club

Välk võttis kaheteistkümnenda võidu!

KK Välk vs Parmek
koht:TTHK
aeg:29.02.08
publik:30
tulemus:66:57
veerandajad: 1.17-12 2. 16-14 3. 15-11 4. 20-20
Statistika:
Mihkel 19 pts, 10 rs, 4 lp, 3 vl
Aleksandr 14 pts, 11 lp (8 ründes!!), 5 vl
Taaniel 12 pts, 4lp, 1rs, 1vl
Andres 7 pts, 3lp, 2 rs, 1 vl, 2 bl
Raul 6 pts, 9lp
Tarmo 5pts, 3lp, 3 rs, 1 vl
Karol 3 pts, 3lp, 1 rs, 1vl
Olavi 2lp, 1rs

Mängu kokkuvõte:
Algselt täiskoosseisus toimuma pidanud mänguks jõudis küll kohale vaid 8 meeste, kuid saime siiski oma töö tehtud ning tõime võidu koju. Terve mäng mõõdus tegelikult üsna uimases rütmis ja üsna väikse võitluse ning passiivsuse vormis. Võitjas küll mängu jooksul kahtlust ei olnud, ent me ei saanud ka kordagi oma õiget hoogu sisse, et otsustavalt vahe sisse teha, millest on pisut kahju, arvestades, et peale rahvaliigat on tulemas meistriliiga, kus sellise mänguga võitu koju ei tooks. Selleks võikski ikka kõik mängijad end platsile ajada ja pingutada.
Mängupildist jäi eelkõige silma, et palju mindi lahendama kohe esimese söödu pealt, seda tuleb muuta. Samuti peame kaitses rohkem rääkima, et pallid vahelt kätte saada ja oma korvil kaas peal hoida.
Positiivset oli samuti üsna palju. Tore on taaskord tõdeda, et meil on sõpru kes end ikka kohale vaevuvad ajama, et oma häälega meile abiks olla. Mänguks valmis vorbitud poster/plakat mis iganes sai ilus.
Nüüd on vaja veel järgmine reede samas kohas samal ajal mäng ära võita ja siis lähme vastu viimasele mängule ning karikale medalitele. Päris viimasele mängule ootame kõvasti toetajaid ja sõpru!
video!
http://www.youtube.com/watch?v=bqklDIH0ZcI

Muu info
www.v2lk.net