20 June 2009

16 June 2009


2009 drive to finals

Tegu on siis nba.com fantaasiamänguga, kus iga play off mängude voor tuleb valida üks mängija ning tema statistlistest näitajatest (punktid, lauapallid, söödud) moodustub kokku summa, mis siis vastavalt kogub sinu arvele sõltuvalt sellest, millise mängija oled valinud. Mõnes mõttes õnne, ent kindlasti ka NBA tundmise ja analüüsi mäng. Minu saldo see aasta oli meie privaatliiga ülekaalukas võit ja üldjärjestus 101. koht, mis on väga tugev. Osalejaid kokku oli tuhandeid ja tuhandeid. Mäletan, et eelmine aasta oli lõppkoht midagi 6000ga.

Kõrgeim koht edetabelis oli isegi 50. Kokkuvõttes on see väga mõnus ajaviide, pluss on põnev hommikul ärgata ja vaadata, kuidas öösel su valitud mängijal läinud on. Seega tuleval hooajal kõik "Suure liiga" fännid joinige.

10 June 2009

Aeg

Hei!
Täna ma võtaks ühe "Muuda maailma" kaardi. Nimelt ei ole ma rahul ajaga. Aeg mis 12000 v 30000 enne Kristust on juba nähtavaks saanud läbi taevakehade liikumise on ülekohtune. Tänapäeva minutid ja tunnid, isegi sekundid, ei oma võrdset väärtust.

Mul on liiga tihti tunne, et olen jälle vene keele tunnis, mis on juhtumisi reedel ja 7. ja 8. tund. Aeg ei liigu. Kui on miskit, mida oodata või tegevus mis ei ole nauditav, aeg ei liigu.

Kirjutasin nüüd 2 korda järjest, et aeg ei liigu... Mitte just originaalne, nii et vastandun. Olen koos oma kalliga, mhmm olen koos kalliga... Siis on vastupidi nii, et tundub, et äsja sai kohtutud kui aeg koos oma kurja sõbra kohustustega surub taas selga ja ütleb, et on vaja minna. Sama kehtib ka muu tegevusega, mis on meeltmööda... OEH

Mitte, et ma kirjutanuks midagi mida te ei teadnud, aga see täiega häirib. Ma lihtsalt nii ootan Kristit tagasi!

05 June 2009

Viimasel ajal ikka juhtub. Järjekordne lugu sinna... Tulime Atsiga popsist ja linnapealt ja võtsime mõlemad veel paki kommi Kristiine keskuse statoilist. Enne väljatulekut lugesin pealkirja Õhtulehes:"Ines Karu lepib äpardunud röövlite shokivangistusega." Astusin välja, Ats oli mingi 5 meetrit ees must autole ligemal ja mulle meenus, et täna olin just Ines Karu emalt, võtnud trenni raha tööl. Hõikasin siis, et tead, Ines Karu ema töötab meil Jalajäljes.... ja vaatsin siis vasakule, oi, näe... Ines Karu :D:D:D Mingi 5 metra eemal, peatas hetkeks oma kõnnaku. Siis, ilmselt kuna temast räägitakse ka niisama koguaeg kõndis edasi :D Minul oli aga päris piinlik...

Mis on võimalused? Kas kõik inimesed keda sa nimetad tulevad tellimise peale kohe nurga tagant välja? :D

Kobe doing work


Kobe doing work: Spike Lee documentary. Kuulsa Spike Lee dok, siis veelkord... NYK ikoon ja USA filmitööstuses tuntud nimi on üles filminud põhimõtteliselt ühe mängu. Mida kujutab endast üks mäng tõelise mängija silmade läbi. Tema kommentaaridega, tema jutuga mängu ajal. Huvitav vaatamine, et mida tõesti mees endast tegelikult paneb mängu. Kui vale on meest kutsuda lihtsalt isetsevaks superstaariks. Vaadake, kindlasti iga korvpalli armastava inimese must see movie. Vaadake Siit.

02 June 2009

Täna ma tunnen ennast nagu seljatugi saunalaval või kohustuslik kirjatükk keskmise koolipoisi raamaturiiulil. Mitte küll kasutuna, ega ka kõrvalejäetuna vaid lihtsalt üksikuna.
Kui olla pikalt üksi, siis muutub üksik olemine kergeks. Kui aga leida See, mis paneb tahtma end enam mitte kunagi üksikuna tunda, muutub asi teistsuguseks.

Ma pole kunagi saanud aru neist, kes peavad küpseks seda, et inimene ei tunne pidevat vajadust ja igatsust teise järgi, et siis on usaldus ja sellised asjad. Ma arvan, et ma näen selle läbi. Viimasel ajal saan ma olla terviklik ainult siis, kui me oleme koos. Ta on justkui puuduolev suur suur- isegi enamuse minust moodustav,- osa.
Kui me pole koos siis ma igatsen. Kui me pole koos ja ma ei tea millal me jälle näeme siis ma olen hullumas. Kui me oleme koos, hoiame, kallistame, suudleme, jalutame siis ma olen joovastuses, ma siiralt ei tea midagi enamat mida ma teha tahaks ja seda sõltumata keskkonnast. Tahaks ükskõik kus koos olla.


Jutu mõte pole see, et ma olen ahistaja ja klammerduja, vaid see, et ikka nii fantast on koos...
Hea on teada, et õnn on enda käes ja iseenda teha on, kas oskan seda hoida. :)