27 April 2008

Hällist hauani...






Ma pole väga ammu oma blogi täiendanud. Mitmed mainimist väärivad üritused on läbi käinud ja ehk neid tuleb veelgi lähiajal. Rasked ajad on neil päevil käsil.



Alustaks siis niiõelda kõibe beebimast, flashbackist. 18.aprill oli RaM Koolis tutipäev. Mina nagu kord ja kohus koos teistega sättisin end beebilt riide, kaasa kohustuslikud elemendid nagu kaisukaru, beebiraamat, mullitaja, veepüss...
Päev oli 100% puhas lõbu. Hommik algas sellega, et olime hankinud õpetajate parkla tõkkepuu puldi ning sõitsime oma autodega nende parkla täiesti kinni, õpetajad lihtsalt ei saanud parkida. Sellest tekkisid siis esimesed lained. Edasi pidid esimesed 4 tundi toimuma, mis olid väga vaegustega, kui välja jätta proovikirjandite tagastamise tund. Tundide aeg ja nende vaheaegadel toimus meeletu veesõda. Õpetajad küll proovisid seda ohjes hoida, ent tulutult. Veepommid meeletult kosed langemas, no tõeline lõbu. Lõbus vahepala oli meie direktori auto dekoreerimine. Sidusime ta auto külge suure hulga õhupalle. Need olid täidetud heeliumiga, üks suur kett läks taevasse, pluss purgid auto taga jne... Payback pmtselt :D Veel vääriks äramärkimist riietega basseini külastus, mis oli ka päeva lõpetavaks sündmuseks.
Vahepeale jäi üks rahulikumapoolne nv. koos kitarriõppe ja piljardiga reedel koos Atsi, Karolina ja Esthriga ja laupäeval ringi hulkumine mööda pealinn, mis kulmineerus Maardus Muuga sadama lähedal kabelikiviotsingutega öises metsas.
aaa... Laupäeval käisin veel furoori tekitamas, ehk käisin tööl. Tegin esimese sellise korralikuma videokokkuvõtte korvpalli meistriliiga mängust. Pirita vs Valga. Tõeline thriller pärast topelt lisaaega Pirita võitis. Tahate videokokkuvõtet näha vaadake youtube`is. Sellega juhtus, aga huvitav lugu. Mängus tekkinud ebardliku viske tõttu mille leedukas Skadas sooritas kolmese joone tagant, mis loeti kaheseks, tekkis võrdlemisi suur skandaal. Minu video oli seega hea kinnitusallikas. Sealt lõikas pildi oma artiklisse välja SlÕhtuleht ja Postimehe online artiklis oli isegi viide minu videole... Nii et lahe võiks õelda, videot praeguseks hetkeks pea 2500 korda vaadatud, mis on minu kui algaja jaoks tore.

Esmaspäeval oli meil lõpukell. Tegelt oli ülikurb päev, ausalt. Üheteistkümnendikud olid organiseerinud ilusa aktuse. Pardodeerisid meid, panid lapsed laulma, jagasid häid soove. Muide valiti jagati ka tiitleid mõnes kategoorias. Võite arvata, kes RaM Kooli kõige vingem spordiäss on (H) :D Päev siis kulmineerus viimase tunniga üldse, mis jutustas loo meie ajalookäsitlusest, mis pole tihti päris õige. Samuti istutasime oma, kaheksanda lennu, tammepuu kooli ette. Mõned labidatäied ka minu poolt selle puu juurte kaitseks. Kurb päev oli võiks õelda. Samas nii pidulik...

Edasiii... sellega algaski see raske nädal, teadsin, et reede ja laupäev kujunevad väga rasketeks. Terve nädal kulus peamiselt juba enda valmis seadmiseks. Sekka ka sporti ja juba ninna värskuse lõhna toova kevade nautimist.
Reede hommik hakkas nukras ärasaatmise meeleolus. Vanaisa matused. Kõik laabus ilusti, mis oli muidugi tore, aga kurvaks tegi vaatamata sellele. Ma olen õnnelik, et ma sain ka oma rolli mängida selle sündmuse juures. Ma tegin asja algusest lõpuni läbi. Kõigepealt läksin isa ja tädimehe ja -pojaga surnukuuris ja kandsime kirstu kirikusse, pärast sealt välja ja surnuaedagi. Lisaks aitasin hauda kinni visata ning kõigi kogunenud inimeste ees rääkisin isegi mälestuse papsist. Nii et tundsin veel nagu erilist lähenemist, ent samas õnne, et ta sai sinna kuhu tahtis.

Reedene teine suur event oli muidugi Välgu viimane etteaste korvpalli rahvaliigas. Tulemuseks 14 võitu 14st mängust, kui lisada meistriliiga mäng siis 15st võit järjest. Välk pole veel kaotanud mängugi, uskumatu, kui aus olla. :) Mitte, et nüüd hirmtugevad mängud oleks olnud, ent oleme suutnud koos hoida ja vaimu tugeva, see on tähtsaim. Järgnes autasustamine, ehk Välgul on nüüd oma karikas mida kappi panna ning mängijatel esimesed kuldsed medalid! Super poisid!

Laupäeval teadagi, kirjand. Seitsmes teema, üllatus-üllatus, kes seda poleks valinud. "Kas olla nagu kõik või jääda iseendaks?" Sisulisel poolel ei tahaks rohkem peatuda, rääkigem kui tulemus käes. Kindlus on, et läbi ei kuku :P. Samas liiga hästi ka ei läinud.
Meeldiva tudne jättis aga korralduslik pool, selle pealt on hea järgmistele eksamitele vastu minna. Kirjtuasime suures avaras aulas, mugav oli, õhkkond oli suudetud luua pingevaba, mis kergendas kirjutamist. Śokolaad ja veepudel läksid käiku, wc-sse ei olnudki tarvidust minna. 4h45mini ja täiskasvanuks saamist märkiv küpsuskirjand oligi valmis...

Nii palju minu viimase aja tegemistest.
Cyaaaa....

No comments: