07 April 2008

Sul on potensiaalne plaan ja võimed see täide viia!

Oleks see vaid nii! Samas, siiani on kombeks asjadel siiski õnnelikult täide minna.
See nädalavahetus oli eriskummaline ja tore.
tsitaat:
"Otse tänavatelt kuhu külvatud mured ja raskus
astus bussi number 5 tüdruk kel tagataskus polnud piletit
polnud imegi, tal polnud nime
polnud koduvõtmeid, kodu polnud
mööda linna pimesi ta hulkus
eilsest järelejäänud pulgakommipulk suus
tuksus süda tempoga sama kui naeris või kui nuuksus, sest veedetud öö Männikul polnud olnud suurem asi luksus!" Minu trip männikule oli parem.
Käisime sidepataljoni ja meie endi kooli koostöös toimunud militaar algteadmiste laagris, mis toimus küll samas linna all männikul, ent see, kus me oleme ununes paar tundi hiljem, kuna eraldatus muust tsivilisatsioon on üsna piisav.
Laagris oli nii mõndagi huvitavat ja uut. Koolitused teemadel katelokk ja priimus, maskeerumine, vastaste postisioonidele varjatud liikumine, lõpkus ja püünised, paintball, õhupüssist tulistamine jnejne olid väga huvitavad ja mis seal salata, ka harivad.
Öösiti pidime oma kollektiiviga valvama ahju, esimene öö suutsin oma vahetuse ajal ilusti unne mattuda. Hea oli, et mind äratati ning suutsin siiski päästa kõiki oma süü tõttu külma vajumast :P Samas, mida tahta ka kui pead neljast viieni üleval passima. Igatahes retked Jugapuule, europeldik no. 2 jaoks, mille juures Mihkel (Jõgi) suutis mõnusalt rebida ning seersant Kalda ka edukalt demonstreeris kuidas sellises välipeldikus asju ajada saab oli kindlasti üks ürituse tipphetki. Umbes pluss 5 kaadi juures toimunud enese pesu suht alasti olekus oli hea kogemus. See toimus muujuures väga vähese veega.
Ööd olid samuti toredad, unetunnid jäid lühikeseks ning seetõttu olengi täna kodus, et teiega oma kogemusi ka jagada.
Paintballis hävitas M&M (Mihkel ja Mihkel) üksus edukalt vastaseid. võitsime mõlemad teised jaod ehk siis esimese ja kolmanda (ise olime teine jagu) jao ära, suutsin kord ka vastaste lipu pooleks visata võidukalt enda baasi. :D
"Mida võtan saarele kaasa" oli väga teemas mäng, ehk "Matjuse hüübinud verepritsmeis Riigikaitse laagri esimese jao telgi ahju luugi peamisosa" oli Mardil, Karlal ja Atsil vaja pidevalt üle korrutada tänu mu haigele mõistusele.
Liisi võiks üldiselt edaspidi oma küünarnukke ka talitseda, muidu leian end kunagi jälle telgi teisest otsast magamast.



lahinguvalmis palgasõdur



Nüüd mõtlesin, et peaks hakkama ka eksamiasja tõsisemalt võtma. On ju kirjand vaid 3 nädala taga, teisedki eksamid on lähedal. Loodetavasti suudan end ületada.
Muide, olen nüüd aasta aega olnud edukalt lubade omanik, seni on üks suuline ja üks kirjalik hoiatud, mis samuti juba kustunud registrist. Peaks ütlema, et pole paha tulemus.
Kohtumiste, katsumisteni sõbrad!
Välgu rahvaliiga viimane, meistriliiga esimene mäng õige pea! Püsige lainel

No comments: