24 May 2009


2005-2009. 4 hooaega, kokku 79 osa. Umbes 60 tundi kogukestvust. Head näitlejad ja paeluv sisu.
Jep see ongi prison break. Põgenemine Fox Riverist, pakusoloek, vangi langemini Panamas, põgenemine zonast kompanii mahavõtmine. Jagelemine Scillaga, jep, that´s about it.
Sari on täidetud utooopiatega Väga püalju võimatut ja väh etõenäolist juhtub, ent mis teeb huvitavaks selle on asjaolu, et see on nii huvitavalt üles ehitatud, et kui osa on nähtud tekib kannatamatu soov näha juba järgmist. Kõik see tegigi selle sarja minu jaoks ning põnevusfilmide janu sai selle sarjaga kuhjaga täidetud.
Lisaks veel ka tugev lõpupüant, mis muudab sarja edasi tegemise võimatuks ning lubab rahus jätta meelde emotsioonid mis sarjast tulid ja välistda, et kunagi mingit come backi üritataks. Niikui nii kõik vaatavad seda sarja, a kes mitte igal juhul tasub ette võtta.

23 May 2009

Kleepekas ja takjas

Mida teha, kui isegi viibides su kõrval on tunne, et sa pole piisavalt lähedal? :)

14 May 2009

Uphill all the way baby

Üleeile õhtul tuli hirm südamesse!

Nimelt olin sunnitud tõdema, et viimasel ajal on kõik läinud väga hästi... Mu elu tundub praegu väga hea... edu edu järel... Üleeile hakkasin mõtlema, et homme tuleb ju päris hirmus päev ning olin kindel, et kuna mul on tunne, et olen oma õnne staadiumis jõudnud mäe tippu siis peab järgnema langus. Tavaliselt see nii kipub olema.
Eile oli nimelt Välgul väga otsustav play-off mäng tugeva vastasega ning topelt ärevaks tegi see, et ma ei saanud ise kohale minna kuna pidin modelli mängima hoois teises kohas.

Täna olen ma aga selles seisus kui tagasi mõelda, et tegu polnudki mäe tipuga, sest et tõus jätkub. Kõik läheb veel paremaks. Nimelt: Välk võitis minuta ilusti ja pingevabalt väga tugeva vastase 85:65 ja pääsesime Tallinna Meistriliiga veerandfinaali. Seega eelmise aasta tulemus on korratud, nüüd peame seda ületama. Vastaseks on pühapäeval kell 17:30 Siili Pallimängude Majas "Kalev/Maxit" ehk arvestatav vastane, kuid ei tohiks olla tugevam vastasest keda suutsime äsja alistada. Täiega tore oleks näha toetavaid nägusid, seega palun palun tulge vaatama. Teine hea asi oli see, et see "Scorpion bay" promoüritus läks igati korda. Klounaadist (seda ju Mihkel modellina on) näeb pilte siit. Kui enne ürituse algust oli närv pisut sees, sest kohal oli päris palju tuntud inimesi ja muid tähtsaid ninasid, siis moeshow alates tekkis mingi rahu ja võiks õelda, et isegi natuke läksin zone´i sisse. :D Päris huvitav kogemus iseenesest.

Ühesõnaga, täiega The Verve- Bitter sweet symphony meeleolus ülesmäge edasi. Kand ja varvas, kand ja varvas! Kõik on nii perfi...

13 May 2009

vans veye2da


Suvised ja mõnusad.
Pce

12 May 2009

Siil



dok. kaadrid


Eile õhtul sättisin end infrapunasaunas raamatut lugema kui kuulsin, et miski/keski krabistab. Olukorda uurima asudes selgus, et mingi valemiga, kes teab kuidas, on end mu maja lattu siil ära eksitanud. Ta polnud väga hirmul vaid vaikselt nahistas seal oma nurgas ringi, ei ajanud end isegi turri. Veidi vaatasime teda ja siis tegin ukse lahti lootes, et ehk läheb välja. Imestus oli suur kui üks 5 minsa hiljem nägin kuidas ta saunaukse poole sibas. Siis ajasin ta nurka uuesti ja tekitasin talle ainsa võimaluse uksest välja minna. Selle peale üks 5 järjekordset minutit ta oli nurgas, kuni kogus julgust ja hiilis välja. Pärast kui olin saunaprotseduuridega ühele poole saanud nägin, et ta oli välja ära läinud ja õuest leidsin ta kohe üles. Nägin kuidas ta ronis mööda mõõdukalt suurt värvitopsi üles ja kukkus sinna sisse. Oh õnnetust, see oli aga vett täis sadanud. Vaene loom oleks ära uppunud, aga ma keerasin selle topsi kummuli nii et tal oli nina aint veepeal ja sibas kui meeletu agoonias. Siis töin ma talle piima ja õuna-mandli kooki. Kui mõne aja pärast vaatama tulin kas ta ka midagi tarbib sai ta päris kurjaks ja sisises kui toidulaua äärde vaatama tikkusin. Ise jooksis aga penoplasti alla peitu. Igatahes väga muhe vahepala... :D Täna panen talle jälle manti, ei tea kas tuleb tagasi.

Vali mind

07 May 2009

Good against Bad

Life has just been fliping and switching sides lately.

Thankfully the greatest joy in my heart gives strength to release all the pain and confusion that comes up with the problems, that are getting too serious even for an adult to cope with.

At the moment main sorrow comes out of my fathers health. Don't wanna get too deep into it but it's serious for sure. Today was supposed to be the day when we get to find out how bad it is but the results didn't arrive. Another 24 hours of waiting. It hurts to see your father changing into a pessimist and talking about things that you never-ever heard him talking about before.

Even if it is for a moment, to think that you are going to be a father in an unexpected way can really take you down. It can really shut man's mouth, I know now. Fortunately it came out that the reason I was left was that pregnancy came from another. But the ends were almost matching. It would have been a banger. So Thank God.

There are slopes in every relationship and specially in every relationship in the beginning phase. If separate lives have been lived for 20 years, it's normal to have different histories. Even if our lives rhyme perfectly. This transition can't always be seamless, rough edges take some time to get smoothened. It gives great pleasure to feel that everything will eventually come together perfectly. It makes me wanna support and wait and hold her close meanwhile. Such a thrill it is, to have someone to trust and lean on and that she knows it's the other way around aswell. :)

She makes me wait every tomorrow after tomorrow and hoping that it's going to pass along with her. Love ya :)

Mihkel

04 May 2009

Ülo Külma plaadiarvustus



Toe Tag - "Kõik on formuleerimise küsimus"

Mul on nüüd mõnda aega see plaat olnud ja lemmik trackid on välja valitud.

1. Keera kõvemaks
4. Geenimutatsioon ja mõnuained
5. Kolmas Eesti
11. Kopli - Ülemiste - Kopli (kaasa teeb Tarvo Valm)
12. Eksperiment
14. Burkina Faso
17. Palju õnne, inimesed!

Mulle meeldib see, et vähemalt sinu jaoks pole TT muusika selline, et paneks mingit sügavamat sõnumit taga ajama. Lihtsalt on hea plaat peale kerima panna autos ja nautida Eesti kohta väga heal tasemel biite ja mõnusaid vürtsiseid humoorikaid repliike. Need eelpool mainitud lood on kõik sellised, mis panevad jala mõnusalt liikuma ja pead kaasa liigutama.
Oma sellist kergelt gängstamaigulist sõnumit pole kollektiiv kuhugi maha matnud ning jamh...
Ei hea on..
aa... Veel meeldib plaadi release date ka 01.05. Kuna oma sisult ongi see selline rohkem suvine kauamängiv kui pikkadeks talveõhtuteks. Crew management on hästi turustanud. Eriti lahe oli, et kutid käisid meil Cityspordis autogramme viskamas ja juttu ajamas ka. Vägagi sõbralike ja mõnusate inimestega tegemist. Pildid mul orksis hetkel.

Pce Yo...