12 August 2009

Hüvasti Citysport

Täna oli minu viimane tööpäev Nikes. Teate ma arvasin, et see kujuneb kuidagi raskemaks. Ilmselt oli seda nii lihtne teha, sest selle firma igasugune asjaajamine on olnud täielikult töötajavaenulik ja pahatahtlik.

Kokkuvõtvalt võib õelda, et nädal vähem kui aasta- aeg mil sai seal töötatud-, tõi kaasa hulga hulga uusi tuttavaid, asendamatu kogemuse teenindavas sektoris töötamise näol, alandlikkuse, sest see on vajalik klienditeenindajana töötamise juures ning arusaamise kaubanduse toimimisest, selle korraldamisest ning paljust muust, mida antud valdkond puudutab.

Hea ja kerge on olla ja ootan uusi ja suuremaid väljakutseid, mis elul pakkuda on, fakt on see, et Kristiines olin ma rohkem kui veerandi miljoni kroonise eduga parim müüja ja ka Virus olin väga edukas. Sellise tundega on hea lahkuda.

Paar vihjet: ärge Cityspordi poest kunagi ostke väiksema allahindlusega kui 20%, selle summa võivad klienditeenindaja teie jaoks alati säästa täishinnast.
Kui on allahindlused siis võib alati saada allahindluse, mis on kõige rohkem alla hinnatud tootel. jnejnejne... Kui kellelgi kunagi midagi Nike poest vaja, feel free to ask me.

Ma lasen nüüd oma töökoha lahti... viuhh... läind. See oli way too easy...

:)

11 August 2009

Miss

Powerful bitter feeling it is.
The waiting... for her to come back is so humble, sinceare and pure that it makes me so vulnerable!
My mood is ruined and affected easily because it feels as if the only real and important thing to me is missing. I can´t simply bear the days apart. I know it may make us even closer (I can´t see how that´s possible), but I just need her by my side.
I´d rather give away all my posessions and wealth if it would keep her for leaving even for one day. Now I have been without her for 8 days and it feels as if I just can´t live and breathe without her anymore. I don´t know, how I´m supposed to handle the remaining 43 hours and 30 minutes that I can´t be with her.
It´s just eating me alive... Feels like there´s no air for me if she isn´t with me.

I just need you so much right now and forever on and on and on... Baby, I´m yours ´til eternity!

07 August 2009

Videviku saaga

Sai minu jaoks läbi.
1. Videvik. (Twilight) Sellest sai siia ka kirjutatud, teistest mitte.
2.Noorkuu (new moon)
3.Päikesevarjutus (eclipse)
4. Koidukuma (breaking dawn)

464, 512, 624 ja 754. Ehk kokku 2354 loetud lehte. Hulk põnevusest pakatavaid hetki ja kordi, mil oled kui naelutatud raamatusse ja ei suuda muud miskit teha. Nüüd sain lõpuks ühele poole. Julgelt soovitan igal ühel ette võtta, kes naudib fantaasia- ja põnevuskirjandust.

Viimase osa lugemine võttis eriskummaliselt kaua, algus pisut venis, aga viimased 400 lehte lugesin küll 3 päevaga järjest ära, olles sealjuures tööl. :P Kirjanik suudab loogiliselt ja huvitavalt kirjutada ning see ongi vast see, mis selle saaga küljes kinni hoidnud algusest peale.

04 August 2009

Kiirus

Praegune aeg on mu elus väga suur muutuste aeg... Miks? Sellest pisut hiljem lähemalt, a täna tajusin ühte suurepärast "välja lülitamise meetodit." See on kiirus. Käisin üle pika aja rulluiskudega sõitmas esiteks. Tegin seda aga spetsiaalselt ehitatud rollerirajal Jõulumäel. Kus on väga palju mägesid ja kiireid kurve jne... Meeletu adrenaliinilaks. Korra oleks äärepealt külili ka pannud, aga muidu väga kaif. Pärast seda läksin tavapäraselt ATV-ga ujuma. Mõnus on mängida riskipiiril, olla selles pisut kartlikus seisu, et kui ma äkki kukun või sõidan teelt välja. See paneb unustama argimured ja probleemid.

(8) Moving at the speed of light, into eternity......