28 November 2007

Juba sel reedel! Kell 20:00 TTHK-s Välk vs Rim!

Mängueelsed kommentaarid:

Miku intervjueerib AnThonyt:
M:Mis saab reede õhtul toimuma?
A:Toimub uue meeskonna KK Välk teine kohtumine Rahvaliigas ning vastaseks on Rim.
M:Mida meie sellelt mängult ootame ja kuidas peaksime eesmärgini jõudma?
A:Kindlasti läheme võidu järele. Meie eesmärk on see liiga ära võita oma esimesel aastal, meeskond on selliselt komplekteeritud.
M:Vaadates tagasi siin esimesele mängule, kus on kõige rohkem parandamisruumi?
A:Eelmine mäng oli meil esimene selle tuumikuga koos mängida, mõned mehed on ennem erinevates meeskondades ka korraga platsil olnud, kuid tuumik on üsna uus üksteise jaoks. Ma usun, et teises mängus on juba tunduvalt parem kokkumäng ja mehed teavad üksteist paremini, kes kuhu palli tahab ja kellel mis külg tugev on.
M:Kui teha tänamatut ennustamistööd, siis mis seis jääb ja kelle kasuks?
A:Vastaste kohta puudub igasugune eelinfo, seetõttu on raske mingit ennustamist siin teha. Ütlen, et võit tuleb Välgule 20 punktise eduga. Julge ennustus, kuid tuleb täide viia, kui juba välja öeldud sai.

Andres. Välk vs Rim reedel kell 8 THK-s says:Vormi pole, mängin vana rasva pealt... ja peaks nagu vastased ära purustama.

t.õ says:Loodan,et saate RIM-lt pähe! ---- (meie fänn, ent heiter)

Kiku ت says:ma ei oska midagi arvata Kiku ت says:ma ei tunne vastaseidKiku ت says:ja teid ------ (sõber)

labidas says:kott pähe nahhui'labidas says:tegeikult ei tule midagi nii lihtnelabidas says:tasavägine

Krebs\\You don't wanna party then your ass gotta go says:vähem kui 30 punnilise võiduga ei lepi

Teema! [Ei, Emotsioon] says:pigem ei :D ---- (olgu siinkohal mainitud, et mees lubas lausa näästiiiid dongid peale tõmmata)

Taaniel says:usun, et mäng just kõige lihtsamate killast ei tule. Paberil oleme küll neist üle, kuid kahjuks pole meil õnnestunud oma meeskonnaga kokkumängu väga palju harjutada - mis võib saada saatuslikuks. Siiski usun, et suudame neid võita ja kindlalt annan endast 110% et see ka nii juhtuks.

Ats says:timmsuur on põhistaar

s - lehm spordidressis, [radio 1 live lounge] says:noo mis siin ikka 110 prossa annan endast ja proovin kaitses tõhusat tööd teha ja 110 prossa ikka annan, raisk. --- (pealtvaataja)

Mina sarnaselt enamustega ei alahindaks. Pealegi vastaste kirkaim snaiper Frederik ütles, et me läheme esimese kaotuse järele sinna. :)

No comments: