29 January 2009

Tore tüdruk

Mulle nii meeldis. Täna mingi 20:40 tuli poodi tüdruk. Minust vast aasta-kaks vanem. Väga sümpaatse väljanägemise, stiilselt urbanistliku riietusstiiliga, käes paar teise tuntud poe kotikest. Mina hakkasin siis talle enam tähelepanu pöörama kui ta küsis shox rivalry naiste jalanõu kohta, et kas seda 39 numbrit on. Käisin kontrollisin- näet, pole kahjuks. Seletasin siis, et vb siiski see 38.5 ka sobib, kuna need naturaalsest nahast jalanõud ja venivad omajagu. Sellega ka esimese vestlus piirdus.
Teine vaatus. Neiu küsib minu ja Marguse käest (teine müüja poes):"Poisid, kumb on ilusam... kas must kuldsega või must mille tagaosas on lillat?" Meie kinnitasime, et mustad lillaga on nagu meie arust ilusamad. Tema sellepeale, et mis neil teistel siis viga on, et need meeldivad talle rohkem. Me ütlesin, et ega teistel ka viga pole, ent need kiftimas.
kolmas vaatus. Margus on taandunud laoruumi. Tüdruk:"Mis neil kuldsetel siis viga on?" Ma ütlesin, et egas polegi midagi. Tema selle peale, et võtab siis mõlemad. Isegi mina kui suht tihe jalanõude ostja pidasin seda pisut ebaotstarbekaks, et osta kaks üsna sarnast tossupaari. Mõne hetke pärast teatab ta, et võtab kuldse... ma siis sätin taha, et tuua talle karp.. siis äkki: "Ooota, ikkagi lillad, jah ma võtan need ära!"
Kassas maksis siis lillad... Lubasin veel talle, et kui ta ööläbi magada ei saa, siis võib tulla ja hommikul need kuldsete vastu ära vahetada. Tal läks nägu särama, ütles:" teeme nii," kui tahab ära vahetada tuleb omql läbi. Tehing tehtud. Mul oli hea meel, sest näen seda igati sümpaatset tüdrukut homme jälle.
Neljas vaatus. Mihkel teeb kassat loeb 25 krooniseid kõva häälega... Järsku katkestatakse teda. Vaade üles. Oi, see tüdruk tuli tagasi. Peab ära mainima siinkohal ta ilusad silmad ja ülisiira ja toreda oleku. "Ma tahan ikka kuldseid kaa!" Nii saigi see tore tüdruk endale 2 paari tosse ja tegi minu päeva ja tuju superheaks. Pidin isegi lõpus talle ütlema, et teda oli nii mõnus teenindada. Kui ta ära läks jäi ainult üle veel kord registreerida see kift neiu NewYorkeri, Zara ja kahe Nike kotiga. Ma isegi loodan, et ma näen teda jälle... Tahaks sõbraks saada, nii tore tüdruk!

28 January 2009

The Hills


Sain just esimese hooajaga ühelepoole. Ma alguses arvasin enamat kui tegelikkus näitas. Ta jääb ikka kvaliteetsarjadele just sellepoolest alla, et puudub hea humoorikas dialoog ja läbi mängitud huvitavad olukorrad. Samas on siiski selles üsna palju emotsiooni. Peategelane Lauren meeldib mulle. Ta suudab oma näole manada üsna palju erinevaid grimasse, mis on teinekord päris lahedad. Põhjus miks ma seda veel vaatan, et eks ta mingil hetkel peegeldab välja seda Ameerika ühiskonda ja seda kuidas üks grupp noori ameeriklasi elab. Ma elan endiselt endas läbi soovi sinna mõneks ajaks elama minna ning mingi pildi annab seegi. Üldiselt aga ma nii väga ei ruttaks soovitama, teist hooaega näiteks ma ise enam ette ei võta.

Aa veel, soundtrack on üsna hea.
Pink - long way to happy
Samantha Ronson - if it's gonna rain
need mulle meeldisid.

Hinnang: /

Nike Tennis Classic C/C Premium

Lihtsalt vanad tennis classicud on väsinud ja see must-lilla kombinatsioon on päris hea. Helesinised paelad vahetasin kohe valgete vastu ära, see on üks osa nendest tossudest mis polnud ägedad, aga valgetega igati numpsikud ja sobivad nii mõnegi hilbuga... Pluss, eriti budget hinnaga... Search from Rotermanni Kaubamaja ;D

26 January 2009

Vicky Cristina Barcelona

Ammu pole ükski film mind endast välja viinud. See siin oma absurdimaigulise lahedusega aga lämmatas küll ära. Kiire sisukokkuvõte räägib kahest sõbrannast, kes lähevad oma suve veetma NYst Barcelonasse. Üks neist kihlatud ja teine vabameelne, juhtub aga nii, et nad mõlemad komistavad ühe ja sama mehe otsa. Mehel on aga omakorda veel väga twisted story oma eksanaisega. Ühesõnaga see on film, mille sisu ei maksagi ümber jutustada tuleb ise vaatama minna. Mis mind aga ärritas oli filmis hoopis minu silmaringi jaoks uudselt kujundatud nägemus õnnest ja armastusest, ning kuidas sellest kõigest aru saadi. Tahaks mingismõttes võtta elu nii traditsiooniliselt ja armastust nagu Vicky, ent samas näitas film, et tema lõpetab ehk küll sellega mis arvas, kuid siiski ka tema tahaks enamat. Tahaks võtta asja nii vabalt nagu Juan or smth, mis ta oli... Aga ka temal puudub lõplik õnn tema liiga suure vabameelsuse pärast. Või tahaks olla ka selline nagu Crisitina... Kes teab armastusest ainult seda, et ta teab milline ta ideaalpartner ei ole, mitte aga milline ta on. Ma tunnen vist ka vahel nii, et ma tean ja tunnen alati ära, kui ta pole see... Aga arusaam sellest, et ta võib olla see, tuleb raskemini või vahel jääbki tulema. Igatahes... Ma ei oskagi nagu kokkuvõtvat midagi õelda. Film mis natuke suutis stampmõtlemisest lahti kangutada mind ja panna asja uue pilguga vaatama... Huvitavamalt, värvikirevamalt. Jah, nii... Vaadake ise ära. Mina igatahes ei oska küll midagi tarka õelda, väga hull film lihtsalt!

Üks tsitaat ka, mis on õigupoolest nii tõsi. Ma nüüd vatran teemast välja, a üks teema mida käsitletakse raamatus on ka see, et armastuses saab armumine otsa ning siis saab raske olema kellegagi edasi minna... See tegi veel olulisemaks selle, et suudaks leida kellegi nii hea, kellega armumine võiks kesta lõputult :P
  • Maria Elena used to say that only unfulfilled love can be romantic.

Loodan, et saate sama hea elamuse...

25 January 2009

AJF 20 low


Pole üldiselt väga suur mustade papude austaja ja tuleb tunnistaja, et esimesel vaatlusel need papud oma värvivaesusega väga ei sümpatiseerinudki, aga proovides ja testides neid, avastasin et jalas on nagu üsnagi vastupandamatud ning sobivad kokku suure hulga eri riietega, mida oman... seega läks minna

24 January 2009

Välk vs Nõmme/Rim 89:69

Enne mängu algust oli teada, et võib oodata rasket mängu. Sel aastal oleme juba korra kohtunud ning siis oli tagajärjeks 70:75 kaotus. Samuti tuli arvesse võtta, et Nõmme/Rim on oma alagrupi võitja ning samuti vahegrupi liider Eesti kolmandas liigas. Sedapuhku oli võistkond tugevdatud ka meistriliiga mehe Indrek Reinbokiga.
Meie poolt oli positiivne asjaolu, et kui välja jätta Sander Kuusk ja Gert Merisalu- kes on küll tähtsad lülid me mängus,- olime meie üle pika aja täiskoosseisus mängule vastu astumas.
Mäng algas positiivselt. Kasutasime ära, et vastastel puudus korvi all meie pikkadele võrdse kasvuga mees ja seadsime üles 3/2 maaalakaitse formatsiooni. Sellest ka tugev algedu 8:2 ning 20:12 esimese veerandaja võit. Teisel veerandajal hakkas tunda andma, et olgugi meid palju, ei pinguta mehed ja ei anna endast viimast. Lasime vastase mitu korda järgi, ent suutsime tänu poolaja lõpus tehtud spurdile jääda siiski ette 40:31. Peamiselt hoidis meid ees tabavate kaugvisetega meie "ehitusinsenerist pommitaja" Heigo Randma, kes tabas esimesel poolajal 3 tähtsat kolmest, neist 2 järjest. Üldse kokku temalt täna 5 silmapiirijoone tagant tabanud pealeviset.
Teine poolaeg algas vägagi mustades toonides, kuna lasime vastase vaid ühe punkti peale ning meie mäng ei klappinud. Palju oli kiirustamist ja individuaalset pusimist. Selle veerandaja kaotasime 17:23 ja lasime vastase enne otsustavat v eerandit vaid 3 punkti kaugusele.
Meie õnneks, aga näitasime viimane veerandaeg oma sisu ning Välk kärgatas kõvasti. Võistkond mängis hea energiaga, pingutamist oli näha nii kaitses kui rünnakul. Kaitses tooks esile Sergei Turkovi suurepärase esituse. Pärast minutilist mõtlemisaega suutsime läbi hammustada ka vastaste mängu päästmiseks rakendatud maaala pressingu ning võitsime viimase veerandaja 17(!) punktiga, visates sealjuures märkimisväärselt palju- 32 punkti vastaste 15ne vastu.
Kogu mängu lõpptulemus ning 89:69 võit Välgule. See oli vägagi positiivne mäng, mis lisas enesekindlust ning näitas, et võistkond on materjalilt täiesti arvestatav. Lisades juurde veel 2 olulist mängumeest, keda täna polnud ning võib õelda, et olemegi valmis aprilli kuus kavas olevaks "Easter tournamendiks" Soomes Lahtis ning algavaks Tallinna Meistriliiga sarjaks.

Punktitoojad.
Heigo Randma 17
Raul Liivrand 13
Sergei Turkov 12
Erik Luts 12
Andres Mäe 9
Anthony Enden 7
Tarmo Unt 7
Mihkel Tammo 6
Taavi Õunapuu 4
Aleksander ja Tarmo L. seekord kahjuks kätt valgeks ei saanud

Võistkondlikud vead olid 20:17 meie kasuks

Vastaste parimad punktitoojad olid
Rainer Vakra 13
Kaido Seil 12
Reimo Luht 12
Indrek Reinbok 12


21 January 2009

Fatal cold...

It's cold outside, biting cold. To think about it, it's the only good thing about today, because the cold weather outside is easy to be blamed as guilty of making me feel cold. But, it would only be fooling myself. I know that the cold is coming from inside. I know that this very day is the day when my heart is being iceboxed.

Last week I went through the heart cardio and the doctor glorified me cus of my heart's good health. Too bad cardiomachines can't show heart's condition when it comes down to feelings, because it has fallen to pieces, that can never be put together again. I'm done with the lovething, maybe that will make me the heartless bastard from this day, or maybe I'll end up living in a monastery, who knows.

Saddest thing is that life has given me a wonderful change of experiencing the true love and I know how good it can get. After me and her, I tried with constant failure to prove that every girl can be loveable until she came. She was someone, who I knew from the scratch I felt the importest thing in this world besides hope and faith - love.
But today is the day... That I found out that even though she considers me a good person and appreciates our strange relationship she doesn't feel the fascination about me. But with that she hit two bugs at once. She killed my affection against her and destroyed my desire to love and to be loved... I'm so worried because the feeling might last forever...

Carolina Liar - Show me what I'm looking for (8).
You may shoot me with your words,
You may cut me with your eyes,
I'll rise
Up from a past that's rooted in pain
I'll rise
Did you want to see me broken?
Bowed head and lowered eyes?
Shoulders falling down like teardrops.
Weakened by my soulful cries?

I´m gonna rise, I´m gonna rise,
and nothing can keep me down....
I´ll rise, I´ll rise, I´ll rise
I´m gonna rise, I´m gonna rise, yeah
Like the sun in the morning,
Like the moon in the evening
I´ll rise, I´ll rise, I´ll rise

07 January 2009

New label

Uus kraam... tossublog... Pmtselt rohkem enda jaoks... Fakt on, et antud hetkel on mul neid jalanõusid kurjam kui palju ja lihtsalt, et endale mõista anda kui rumal on koguaeg uusi osta, siis ma hakkan neid enda jaoks siia dateerima... Näen jälle millised olen soetanud ja kas need on tõesti vajalikud vms...

Eniveis viimased 2 päeva on toonud 2 uut paari... Adi originali mudelid, ei tohiks eriti uhkust tunda kuna mu palk tuleb nikest, ent vahel on ju mõnus laveerida ka teistele jahimaadele...

1. Adidas Gaselle












2. Adidas SX90's run













Muuseas, hea tip neile kes mingit konkreetset mudelit netist otsivad. Nime ja värvi järgi läheb raskeks, uurige välja konkreetse tossu konkreetne kood ja googeldades on rohkem kui 80% juhtudest kohe õige mudel käes.

03 January 2009

Ei taha ja tahan

Ennekõike olen ma mina ise, sellisena nagu olen loodud ja nagu keskkond on mind kujundanud. Ma olen kindlasti kõiki neid äärmusi ja nende keskpunkte, mis siia kirjutan, aga ma...

Ei taha olla tahumatu, ega ka liiga lihvitud.
Ei taha olla nii kole, et ei vaataks, ega ka nii ilus, et tunduks võlts.
Ei taha olla nii osav, et tunduks ebaõiglane, ega nii saamatu, et võiks jääda ebahuvitavaks.
Ei taha olla pidevas ruttamises, aga ei taha ka kohapealt seista.
Ei taha olla nii emotsionaalne, et tunduksin nõrk, kuid ei taha olla ka tuim ja külm kui kivi, mis on lebanud mererannal tuulte ja tormide sasida juba aastaid.
Ei taha olla tavaline, et tunduksin lihtsalt üks kõigi seast, ega ka nii eriline, et oma veidrusega hirmutaks.
Ei taha olla tee, mida mööda kõik käivad, ega ka mitte rada, kus veel mitte keegi pole käinud.
Ei taha, et ma oleksin nii turvaline, et minuga oleks igav, aga ka mitte nii muutlik/püsimatu/ettearvamatu, et minuga kaasneks ebakindlus.
Ei taha olla see, kelle järgi peab ootama, aga ei taha ka igakord õigeks ajaks kohale jõuda.
Ei taha, et oleks põhjust mind mitte usaldada, ent ei taha alati õelda kuhu lähen.
Ei taha, et teaksin alati homset ilmateadet, aga ei taha ilma õige varustuseta tormile vastu astuda.
Ei taha elada põhimõtte järgi, et Ela juba täna, aga ei taha ka olla see, kes alati ootab homset.
Ei taha elada ületarbimises aga ei soovi ka, et millestki tuleks puudus.
Ei taha tunda end petetuna, ega ise ei taha petta.

Tahan, et ükskikutel õhtutel oleksin see, kes paneb igatsema.
Tahan olla põhjus, miks kell 5 öösel sa ei maga veel ja isegi und ei ole.
Tahan anda endast kõik ja olen valmis selle eest ka vähem vastu saama, kui sa annad siiski kõik, mis on sinus.
Tahan olla see, kes muudab pisarad naeruks ja parandab murtud südame ning paneb selle helisema.
Tahan olla see, kes tuleb ükskõik kust, ükskõik kui raske see võib-olla kohale kasvõi sellepärast, et sa ütled, et sul kõht valutas, või et sul oli külm ja tahan, et sa teaks, et kui ma siiski ei tule, siis sa tunned siiski, et su tõelise soovi korral oleksin ma juba ammu teel.
Tahan olla see, kes ütleb välja kui sa oled juurde võtnud ja peaksid trenni tegema vms... ning, et me ei läheks sellepärast tülli.
Tahan olla see, kelle vastu ka sina saad olla aus ja rääkida ära oma kõige räpasemad saladused ja suurimad kartused.
Ma tahaks, et ma oskaks siia kirjutada ühte lausesse selle milline ma tahaks olla, et see oleks õige.

Kõige selle peale aga - Kindlasti, ei taha Mihkel olla keskmine - äärmusi vältiv tavaline hall mass,- vaid vastand keskmisele oma erilisel moel. Sellisel moel, mis on kirjas selles salaretseptis... Retseptis, mis on õige, mis on lemmik. See, mis on valmistatud just Sulle ja millest tahaksid toituda kogu elu. Tahan olla see, kes sobib, hoolimata raskustest. Hoolimata vigadest, puudustest. Hoolimata kõigest! See, kes sobib!

Ma tahan, et ma ei loobuks sellest, millest ma plaanin lahti ütelda! ! !

01 January 2009

2008

Senise elu kõige muutuste rohkem ja tähtsam aasta jättis end mineviku mäletada, et teha ruumi uuele ja veel Suurema algustähega aastale. Ei saa jätta mainimata, et 9 on mu lemmik number, nii et 2009 peab kahtlemata tulema minu parim :)
Kui aga eelnenud aastakese peale tagasi mõelda, siis see oli aasta kus ma olin sunnitud täiskasvuma, enda tegude eest ise täielikult vastutama. Koolilõpp on ilmselt oluline näitleja selle aasta näidendis... See nõudis otsust edasise kohta, ning tingis soovi mitte kohe edasi õppida, nii et minust sai AS Estanc projektijuht Võiste sauna ehituse raames, mis end praeguseks just äsja ammendas, esimesed saunad on tehtud, maja valmis :) Cityspordi klienditeenindaja... kus töötasin septembrist detsembi lõpuni viru keskuses, nüüd edaspidi kristiine keskuses. Väga õpetlik töö esmase suhtluse vallas, alandlikkuse ja üksteisega arvestamise osas. Sain 4 kuuse katseaja pealt maha kahe kuuga, seega suutsin end tõestada kui hakkamasaaja ja väärt klienditeenindaja. Kõige viimaks, sai minust Eesti Korvpalliliidu Meistriliiga ja Balti liiga projektijuht, mis on andnud juba mõnusaid ja üsna olulisi uusi kogemusi, tutvusi ja oskusi... Seega ei saa ma väga oma elu üle kurta. Suhete poolelt oli aasta väga väga keeruline... Sõbrad on jäänud, pole neid kaotanud... kuigi nii mõnedki paari aasta tagused kallid on välismaale ära kadunud... Loodetavasti naasevad õige pea. Tüdrukute osas oli väga raske, seda võivad nii mõnedki õelda, kes siiani mulle pahased... A tänulik olen selle eest, et leidsin jälle endas tahte armastada...ning see peabki olema 2009 üks suurimaid samme ma loodan. Püsisuhte saavutamine (a) I so want it... Tahaks, et oleks huvitav ja et koos saaks raskused ületatud, üksteist usaldada, hoida jne... Veel ootab aasta esimeses pooles ees oma kodu, loodetavasti koer, tatoo ja nii mõndagi muut suurt ja üsna muutvat. Ühesõnaga väga suured asjad minu jaoks vähemalt... Kui keegi sõber lugeda meeldis siiis on tore... :) Ega me ju kõik omavahel tihti ei suhtle, tahaks ka teie elukestest teada. Olge mõnusad ja Parimat uut aastat kõigile!

Love ya all and you know it...