02 December 2007

laupäev






Toimus poolkohustuslik puzzle vol. 3. Mis teeb nukraks, et iga korraga läheb vähem asi edasi, kui progress siiski toimub. :) Edasi läks õhtu naljakalt, limusiiniga privvi, kuid seal suutsin ma mingi kassi peale tõmmata. Väga kahtlane, pole terve elu mingi maseka inimene olnud. Ilmselt on põhjused ikka selles, et pole siiani üle saanud. Muide Enrique ei jäänudki päris ära mu jaoks :D Ta oli ka klubis sai ära nähtud mees. Nii et heiterid kes siin serveerisid kõiksugu märkusi fafa... Laupäeval veel mingi tegein tutvust movie maker programmiga. Polegi liiga raske, vilju näete välgu postituses.
Loodetavasti järgmine nädal kannab välja. Koolis vaja nii mõndagi veel järgi teha ja edukalt sooritada. Teisipäeval pool 7 saksa gümnaasiumis Välguga mäng jälle, tahaks püsida võitmatuna.
Kolmapäeval hansapanga aastavastuvõtt, see tõotab väga huvitav kogemus tulla. Reedel firma jõulupidu mis võib samuti tore olla. Ülipalju on teha, samas nii vähe aega. Panin just elu esimese meililisti tööle. Hetkel Välgu mängijatele, õige pea saab olema ka niisama sõpradele mõeldud list. Homme peale kooli vanematekogu esindjatega turniiri arutelu mida tarvis korraldama hakata. Oeh, tuleb tegus nädal, loodetavasti laupäeval ärkan naeratus näol, sest kõik on korda läinud.

Teile kallid sõbrad tahaks õelda, et ärge unustage unistamist ära. See hoiab elus kui näed helendamas midagi, troffeed mille poole püüelda... Hakkan vaikselt seda väidet ka mõistma, et inimene saab siis aru mis tal on olnud, kui tal seda enam pole...
Screenid:

No comments: