23 December 2007

nädal pildis ja tekstis!

Esmaspäev ja teisipäev möödusid kooli varjus täielikult... Mis veel andis lappida, sai lapitud. Ometi jäi piinlikult palju: matemaatika ja uuem eesti kirjandus veel võlga ja tarvis peale talvist värskendavat puhkust järgi vastata. Kolmapäev oli aga päev mil mõtlesime Atsiga, et metsa kõik muu, see on päev kui laeme pinge endalt maha. Lappasime koolist natukene varem ära, sättisime end kella poole neljaks bussijaama ja jäime ootele. Esimene asi, mida me nägime bussijaamas, seal pidanuks seisma Tartusse sõitev buss, oli Hummer 2. Väga hull! Rohekas, eest eriti stiilselt ära tehtud roostevaba ilukilp, kängururauad, tagaluugil olev tagavararatta valgustus, sinine dioodvalgustus, xenon tuled ja SUICIDE doors. Uskumatu, aga kui me nägime, kelle oma see auto on... Pff, farmi Gaabriel, siis me jäime nukralt bussiootele. Igatahes bussis tegime nalja, lugesime tervis+ ajakirja ja ootasime juba sündmuste algust. Tartus sadasime bussilt maha, käisime kaubamajas ja tõmbasime otse "Tsink plekk pange" sööma. Krõbe meekana, nuudlid erineva lihaga, kevadrullid ja Mojitod olid ilusti teemas. Siis mõtlesin, et minu Kiku on saadaval ja hakkasime jalutama... Siis helistas Karel ja kutsus enda juurde... Tulemus:



Enne tegime veel Tartu vanalinnas, mis on muidu kogu Eesti kõige klassitsistlikeim, pilte...
tulemus:



Suudlevad tudengid taustal ja raekoda ja puha.


Igatahes, Kareli juurest läksin vahepeal Kiku juurde, kus ta andis mulle jõulukingi, kella :) Nii armas. Ta oli ilus kaa ja kõik oli siis hea... Siis lammutasime Atsiga kluppi, kus tegime nalja nii, et ise ka ei uskunud. Meid kutsuti ka edasi, kuid pidime teatud dramaatiliste vahepeatustega siiski edasi jooksma, kolm minutit enne poole kuuese bussi väljumist olime bussijaamast ja ostsime piletid. Tegelt oli see Tartu-Tallinn ots minu, isegi kui üsna kogenud sõitja jaoks vägagi eriline. Kohe kui istusin bussi jäin magama ja ärkasin alles Tallinna bussijaamas. Vahepealne oli kui 1 sec. mu elust. Lahe...
Siis tuli neljapäev, läksime Atsi juurest läbi, saime fresh geari kätte (tossud ja pro vent särk) ja lendasime kooli. Koolis polnud ilmselt ei mina ega ka Ats mitte just kõige kirkamad kriidid kriidikarbis, kuid sellest polnud hullu, kuna oli "Jõulupäev." Töötubades lahendasin isegi ühe sudoku ära. Mis tegi päeva eriliseks ja huvitavaks oli korvpalliturniir, milles osalesid vilistlased vs. õpetajad vs. õpilased. Meile traditsiooniliselt teine koht vilistlaste järel ja õpetajate ees. Lahe on see, et pmtselt. on reaalselt koondise tasemel mehed vastas nagu Tanel Sokk, Indrek Reinbok ja Erkki Kivinukk... Oli lahe... Tulemus:
Reedel käisime Karoliga hommikul Kalamajas sokke ostmas, siis jätsime auto Kristiine keskuse parklasse ja põrutasime trolliga Kaarli kirikusse meie kooli jumalateenistus/kontserdile. Oli üsna südamlik ja jõulude tõelisele mõttele suunatud teenistus. Siis põksusime niisama. Käisime Kristiinaga ja Rioga Kakumäe rannas jalutamas...
tulemus:




Siis reede õhtu oli ka okei. Kaklesime küll pisut Karitiga ja juhtus see mu üleeelmine post, kuid kui see kõrvale jätta (mida on üsna raske teha) oli päris hea. Vaatasime Teele, Sirli, Kristiina, Martini ja Atsiga "Hot Rodi" Päris naljakas oli. Tore oli Martinit ka üle milleniumi näha, panime pinksilaua vanade aegade mälestuseks üles, hävitasime vanad vindid peale. tüdrukud õppisid trummi, vaatasime mtv-d jne... Pärast lendasime veel Atsi ja Teelega "Raua piljardisse"... Kuni uinusin ja ärkasin laupäeval kell 12:20.
Laupäev oli nii mõneski mõttes haavade lakkumise päev. Ärgates jutustasin Karitiga, olgu õeldud, et päeva lõpuks oleme me samas ummikseisus nagu omql... Siis isa tuli koju, asus süüdistama nagu tavaliselt jne... Igatahes sai nii mõnigi kaval asi ära korraldatud jne. Siis õhtul nüüd, läksime Andrese, Atsi, Ege, Eriku ja Marekuga jälle "Raua piljardisse" ja võib õelda, et see päästis päeva. Olenemata, et kuskile Kakumäele ei läinud, Priveesse ka mitte, oli hea õhtu.... :)
Kahjuks oma mäng no mitte, et muidu hea oleks, aga seekord oli Häving (märkasite, et suure tähega).... Sellegipoolest:
Tulemus:













Kui veel sisse tuua pärastine "Staabis" kogetu hõubode meeletult naljakas vestlusring, mille saatel me Ancu ja Atsiga munad märjaks naersime (silmamunad), oligi õhtu korda läinud.
Tegelt Homme võiks ka veel ilus päev tulla, Palun (A)

No comments: