09 December 2007

Neljapäevast pühapäevani.

Ehk hullumeelse nädala teine pool. Neljapäev oli see nädal ainus päev, mida tahaks unustada, tahaks et seda polekski olnud. Jõudsin koolipäeva lõppedes koju, tundsin end väsinuna ja tegin paari tunnise uinaku. Ärgates leidsin enese nohuse, palavikuse ja kurguhaige olevat. Pff ühesõnaga pisut miinus poolt nädalasse. Reedel õnnestus mul koolis tükk võlgasid ja asju järgi teha ning nüüd tunnen, et periood saab ikka inimliku lõpplahenduse kuigi vahepeal olid kõik näitajad juba jõudnud kriitilise piirini. :) Järgmine nädal peab ainult veel taset näitama ja ongi hea minna rahu ajale vastu... Ma nii ootan juba jõule ja selle tõelist mõtet ja kõike seda mida see endas kannab. Äkki sellepärast, et eelmine aasta läks see kogu trall minust justkui mööda, olin ju Tartus ja noh, ei olnud lihtsalt minu jõulud. Olid raskused oma elu lõngakera korda seadmisega jne. Igatahes reedel peale kooli käisime Atsiga coralis ja sõna otseses mõttes lammutasime end tükkideks. Seejärel astusin läbi oma isa firmade jõulupeolt, mis oli iseenesest fain, Eesti Superstaar esines ja puha. Siis käisin Kristiines keskuse ostuööl kiikamas vastavatud zara ja newyorkeri kauplusi ja tõdesin, et nende uute poodide avanemine kodust kiviviske kaugusel on ainult hea. Mh... see pani veel ikka heietama seda plaani, et teha oma riietepood... Elame näeme.
Siis sõitsin korraks autoga linna, vaatasin Olavit ja Taanieli ja nende teotahtes nägusid. Sellele järgnes hopsti autoga koju, issi viskas uuesti linna. Kiire "reis ümber maailma" Noorte kohvikus siis läbi hookah, populari, jõe tn. 5, club hollywoodi linna parimat pidu nautima :) Peol sattusin peale kuidas mu silme all üks tüüp löödi ühe pauguga lihtsalt kooma :S Siis ma mõtlesin küll, et kamoon, inimesed mis teil viga on? Muid Genka, Noismakazi, Stupid F-i jpm... live oli ülikõva. Tekitas nostalgiat kuis samuti "Hollywoodis" sai "Looptroopi" mahlakate hiphop rütmide saatel oma kaasaelamist välja näidatud. Igatahes oli seal tore... Seikasid nii mitmeidki

Laupäev ja tüüpiline uimerdamine pärast ööd väljas. Ajasin välgu ja oma asja. Õhtu aga keeras jällegi toredaks. Vaatasin Kalev-Rocki mängu ära, käisin pesus ja läksin linna. Kõigepealt nk-sse kus Atsi ja Annega ajasime lihtsalt maailmaasja :D Rääkisime lihtsalt kõigest ja oli naljakas, "reis ümber maailma" oli teemas. Võite arvata, kes võitis... Mitte mina :( Siis käisime kinos "Mesinädalad kahe naisega" vaatamas. Janti oli küllaga küll ei saanud raha välja võtta, küll ei saanud mõni mees pihta (ATS) et ei saa maksta plazas kaardiga jnejnejne. Film sellele vaatamata oli hea, rikastas sõnavara, naerutas ja oli lihtsalt meelelahutuslik. Siis koju, mõni sõna kalli Kikuga ja tuttu.

Pühapäeval tuli hommikul kohe pauk :( Mäos juhtunud liiklusõnnetuses hukkus peretuttav. Imelik on tunda, et inimene kellega sa otse ei saa läbi, kuid keda tead. Tema surm võib häirida, temast jäi maha 7 last pealegi :( Vägisi meenus mu onu surm paar aastat tagasi. Lapsena olin tihti tema juures, mängisin tema tütrega ja ta oli alati nii hea. Siis viimastel aastatel ei suhelnud üldse enam, kuid tihti mõtlesin oma onule. Kui ta ootamatult aga suri, siis niitis see üsnagi rängalt... Oeh, elu on karm. Peale seda käisin kirikus, üle pika aja. Hea on alati sooje ja heatahtlike nägusid näha. Sellele järgnes kerge linnaskäik, ning seejärel tänase päeva main event. Atsiga tankodroomi vallutama. See oli nagu nii hea, et ise ka ei usu.

vallutasime künkad ja liivaluited oma hüpete ja driftidega. Ühe hüppe käigus sain elu kõige haigema adrenaliinipaugu. Läksin liiga liiga suure hooga peale ning ainult tänu kätele jäin atv külge ja maandusin okeilt. Vahepeal tegin juba krossist tuntud "superman" move ära jalad taevapoole :D Külg ees kurve võtta oli ka ülimalt fann... Oeh, hea oli... Siis võtsime Atsiga sauna, arutasime maailma asja ja sõime pastat kanafilee ja pestoga. Pesto pidavat olema koos pizzaga parim asi mis itaaliased maailmale andnud. Nüüdseks olengi sealt kodus, tegin veel väikse uinaku, õppisin kirjandust, lugesin raamatut ja tahaks vaadata ühe hea o.c. osa ja minna vastu viimasele pingelisele koolinädalale enne lõõgastavad vaheaega... Take care friends, luv ya more than I love myself!

No comments: